Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

9. Els criteris a valorar relatius als mitjans materials, apartat A (pàg. 30), enumeren una sèrie de criteris qualitatius (marca, model, prestacions) i tecnològics (potència, capacitat, tara) i d'idoneïtat en la prestació del servei (càmeres de visió de neteja, dimensions, potència, radi de gir) que quan es desglossen en els apartats A, B i C no apareixen com a susceptibles de puntuació. Podrien definir què cal entendre per prestacions, capacitat (què es valorarà que siguin elements amb més capacitat, amb una capacitat més ajustada a les necessitats del servei, quin tipus de capacitat: capacitat de càrrega, capacitat de succió, capacitat d'arrossegament?...) com es valorarà el tipus de combustible emprat i quin tipus de combustible rebrà més puntuació, com es valoraran els vehicles elèctrics, com es valoraran els accessoris instal·lats: per nombre d'accessoris, per preu dels accessoris...-?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es valorarà el que diu el plec: "Es valorarà que les propostes millorin les característiques tècniques dels mitjans materials adscrits a l'execució del contracte segons les característiques tècniques fixades en el plec (annex 5) (prestacions, capacitat, combustible emprat, accessoris instal·lats, etc.)" i com i quina puntuació ho decidirà el Comitè d'experts.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya