Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

155. Segons indiquen en les pàgines 157 i 158 del PPT, caldrà presentar tota la documentació en suport informàtic, i s'indica que la cartografia haurà de presentar-se en format PDF I DWG I DXF. És possible lliurar aquesta documentació en format .shp o .Mpk en substitució de DWG I DXF, lliurant llavors la documentació cartogràfica en els formats PDF, SHP I MPK? Aquests arxius són compatibles amb qualsevol sistema GIS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Sí, és acceptat. Són admissibles tots els formats, tant el de la clàusula 11.3 com de la 8.3, no s'han de duplicar les presentacions, és suficient que presenteu la vostra documentació en un format.

Enllaços

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya