Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

146. Poden aclarir els formats en què s'ha de presentar l'oferta, atès que hi ha una contradicció entre els que consten al punt 11.3 (pàgina 24 del PCAP) i els que es demanen a l'apartat 8.3 del PPT (pàg.157-158). 1. A la pàgina 159 del PPT s'indica que els arxius hauran de ser oberts i no protegits i que la cartografia s'haurà de presentar en format PDF i DWG i DXF. Seria també acceptat d'igual manera un format obert i editable en GIS?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Són admissibles tots els formats, tant el de la clàusula 11.3 com de la 8.3, no s'han de duplicar les presentacions, és suficient que presenteu la vostra documentació en un format. 1. Sí, és acceptat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya