Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Estem estudiant la licitació i al pressupost ens trobem amb una partida que no ens queda clar de que es tracta, es la partida "PP0CO pa partida alçada per a la certificació amb resultat favorable per organisme oficial d'estabilitat i adequació a la normativa (RD 486/97) i altres instruccions i guies complementaries vigents (INSHT:NTP 408), d'acord amb la documentació tècnica adjunta. (P-20)". Ens podrien aclarir si això es tracta de una certificació que s'ha de fer una vegada muntades les escales? quin organisme oficial ho fa?. També volíem saber en la partida "G440UX03 ut ... al final de la mateixa diu "totalment acabada, assegurada que tots els elements de l'escala tenen continuïtat elèctrica incloent proves" aquestes proves son las que fa el electricista per comprovar la continuïtat elèctrica o es algun tipus de assaig?

Òrgan de contractació:
Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14859736
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.- PP0CO. La certificació de l'escala es realitza quan l'escala està totalment acabada. La cerificació l'ha de realitzar una empresa certificadora, empreses que es dediquen a realitzar assajos d'obra. 2.- G440UX03. Les proves de continuïtat les realitza el mateix proveïdor, contractista.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya