Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

169. En relació amb els annexos relatius als criteris avaluables de forma automàtica del sobre digital, pel que fa al criteri 3 només es preveu una casella on posar les jornades. Tanmateix, en la resposta 145 es va dir que per valorar les hores de servei s'agafaria el criteri del cost salarial del personal segons categoria. On s'ha d'especificar la categoria del personal ofert en el formulari ANNEX 2. MODEL D'OFERTA CRITERIS AVALUABLES DE FORMA AUTOMÀTICA?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1. En el formulari surten 4 caselles (a, b, c i d), que són: "Criteri 3 (Puntuació màxima 3 punts) 1.3 Ampliació de jornades: a) Diumenges i festius, al llarg de tot l'any. (Indicar número d'hores a ampliar respecte el mínim establert en el plec tècnic) (Puntuació màxima 0,50 punts) b) Temporada d'estiu (15/6 a 15/9) (Festa Major, revetlles i fires, ...) (Indicar número d'hores a ampliar respecte el mínim establert en el plec tècnic) (Puntuació màxima 1 punt) c) Resta de l'any (Activitats al carrer) (Indicar número d'hores a ampliar respecte el mínim establert en el plec tècnic) (Puntuació màxima 0,50 punts) d) Reforç neteja amb aigua a l'estiu (15/6 a 15/9) (Indicar número d'hores a ampliar respecte el mínim establert en el plec tècnic) (Puntuació màxima 1 punt)" 2. A més del formulari facilitat en el perfil del contractant, les empreses poden presentar/annexar altres documents que considerin pertinents per completar la seva oferta econòmica.

Enllaços

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya