Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

110. Per al LOT 1 (neteja viària i neteja de platges) el criteri 1.3 apartat "D" esmenta que es valorarà amb 1 punt el "Reforç a les neteges amb aigua durant el període d'estiu (15 de juny a 15 de setembre)". Per al LOT 2 (recollida de residus i deixalleria) el criteri 1.3 apartat "D" esmenta EXACTAMENT el mateix criteri amb la mateixa puntuació. La pregunta que es formula és: Quines "neteges amb aigua" contempla el servei de recollida?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Doncs totes les que fan referència a neteja dels embrutiments ocasionats pel servei de recollida dins l'espai de la via pública i els seus elements, tant per part de l'empresa com per part dels ciutadans.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya