Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

106. Annex I.I ¿ Plànols de contenidors. (vegeu pregunta com a document annex). En l'Annex I.I adjuntat al perfil del contractant en format AutoCAD (.dwg) observem: 1. Hi ha contenidors repartits pel municipi que no tenen associat número d'àrea (per exemple, a l'espigó del port). Aquests contenidors estan inclosos en el servei de recollida domiciliaria? 2. A les àrees 26, 46, 86, 90, 159, 137, 178, 217, 225, 244 i 266 (entre d'altres) trobem un bloc que no relacionem amb cap classe de contenidor. Ens podrien indicar a què fa referència? 3. L'àrea 13 veiem que té dos contenidors de càrrega posterior (Resta i orgànica) i tres contenidors de càrrega bilateral (Envasos, paper i vidre). Aquesta àrea s'ha de mantenir amb aquesta configuració? Ha de ser del Sector B o del Sector C? 4. Observem que les dades facilitades a l'Annex III del PPT respecte a la contenització actual no coincideixen amb l'inclòs a l'Annex I.I. Quines dades són les correctes a utilitzar? 5. En el Sector A observem a l'Annex I.I que hi ha 13 àrees de contenidors de posar i treure, a l'Annex III s'informa que n'hi ha 12 actualment, però es demanen 10 bateries de contenidors. Ens poden indicar quines són les localitzacions on s'instal·laran aquestes 10 bateries? 6. Ens podrien confirmar que el nombre total d'àrees a disposar al projecte de contenització pel Sector B és de 79, i que només ha d'haver instal·lat 1 contenidor de cada fracció? 7. Ens podrien confirmar que el nombre total d'àrees a disposar al projecte de contenització pel Sector C és de 165, i que només ha d'haver instal·lat 1 contenidor de cada fracció?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les dades de l'AutoCAD de les bateries dels contenidors són orientatives atès que el licitador ha de fer proposta de contenització. 1. Les bateries del port s'han de recollir: en aquests moments la resta es fa amb el servei de càrrega posterior i la resta amb la recollida comercial. 2. El contenidor verd és el contenidor de roba que recull l'empresa Humana. 3. A criteri del licitador en el pla de contenització que posteriorment haurà de tenir el vistiplau de l'Ajuntament. 4. En principi haurien de coincidir, així i tot hi pot haver alguna petita distorsió perquè és una realitat que va canviant. Tanmateix són dades de referència perquè cada licitador faci el pla de contenització que consideri. 5. On s'ubicaran és criteri del licitador en el seu pla de contenització. 6 i 7. Pel que diuen el PPT considerem que és a criteri del licitador. PPT clàusula 3.1.2. diu "Al sector B, que correspon al nucli urbà i es caracteritza per carrers estrets, està implantat el sistema de recollida de càrrega posterior amb tres fraccions (rebuig, orgànica i envasos)". Tanmateix, en aquest contracte es mantindrà el sistema de càrrega posterior però amb cinc fraccions i per cada bateria mínim: 1 u. rebuig de 1.100 l, 1 u. orgànica de 360 l, 1 u. envasos de 1.100 l, 1 u. vidre de 360 l i 1 u. paper- cartó de 1.100 l.[...] Al sector C que correspon a les urbanitzacions i als carrers amples de Sant Feliu de Guíxols, actualment, disposa del sistema de càrrega bilateral i amb bateries de 3, 4 o 5 fraccions. Tanmateix, en aquest contracte, serà substituït pel sistema de recollida de càrrega lateral i amb totes les bateries de cinc fraccions (rebuig, orgànica, envasos, vidre i paper- cartó) i mantenint les unitats actuals de cada fracció, si es pot. PPT 3.1.14 El nombre mínim de contenidors que s'ha d'instal·lar al municipi de Sant Feliu de Guíxols queda establert a l'annex 1, on hi ha el plànol actual de totes les bateries, i a l'annex 3 on es descriu el parc de contenidors actual. Cal recordar que a cada bateria/àrea actual haurà de tenir a més els contenidors que falten perquè sigui una bateria/àrea completa de cinc fraccions de recollida. Els licitadors, dins del projecte tècnic, calcularan amb ratis justificats el nombre de contenidors necessaris per a la població i volum de residus generats, fent-se responsables de qualsevol desbordament.

Documents

 
Pregunta 106
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya