Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

96. Freqüències de serveis d'escombrada manual. (vegeu pregunta com a document annex). A l'Annex 2 del PPT, al seu apartat 1.1.1. s'indica en una taula les freqüències de cada sector per al servei d'escombrada manual. Veiem que per al Sector 2 (Centre) les cel·les que indiquen la freqüència estan buides. Ens podrien indicar la freqüència d'aquest sector? La freqüència fa referència al fet que s'han de netejar tots els carrers en aquests sectors amb aquesta freqüència o es presencia en el sector? Ens podrien indicar la delimitació d'aquests sectors, ja que de l'Annex I del PPT en alguns sectors no es poden determinar exactament els carrers que pertanyen a cadascun dels sectors indicats.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: En passar el document a pdf no ha quedat correctament traspassat: (vegeu resposta com a document annex). És freqüència. En l'annex 1 apartat 3 hi ha els sectors d'escombrat manual i es veu bé la parcel·la que correspon.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya