Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

93. Classificació empresarial. A la Lletra G.2 del Quadre de Característiques s'indica que la classificació empresarial que es pot fer servir alternativament a la solvència econòmica i financera i tècnica o professional és: (veure quadre). Veiem que hi ha una discrepància al subgrup, ja que en les classificacions empresarials els subgrups només són números, i que el que en el RD 1098/2001 s'indicava amb lletres era la categoria, i que en cap cas la categoria A del RD 1098/2001 coincideix amb la categoria 5 actual (en el cas del Grup i Subgrup 1). Ens podrien aclarir si demanen Categoria A o Categoria 5? En el cas de només voler licitar al Lot 1, amb quina classificació s'hauria de complir? En el cas de només voler licitar al Lot 2, amb quina classificació s'hauria de complir?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: En aquest moment conviuen dues classificacions perquè hi ha empreses que han obtingut la classificació abans de la modificació del RD 1098/2001 portada a terme pel RD 773/2015 i, per tant, vam posar que s'admetrà també el subgrup D pel lot de recollida i l'A pel lot de neteja. En quant la categoria, està clar que en ambos lots és la 5, perquè estem davant d'un contracte amb import superior a 1.200.000¿¤ i en cap moment es va dir en el plec categoria A. En tot cas, pel lot de recollida es pot fer servir la classificació següent: Grup R, Subgrup 5, categoria 5; i en el lot de neteja es pot fer servir la classificació següent: Grup U, Subgrup 1, categoria 5.

Documents

 
Lletra G.2
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya