Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

81. A l'annex 5, apartat 2.2.4 Equip hidronetajador es descriu també les característiques mínimes d'aquest. En un dels punts es demana que aquest equip tingui incorporat: -CREMADOR D'AIGUA CALENTA ENTRE 80º I 120º ALIMENTADOR PER GASOIL DEL PROPI VEHICLE. -TOMA DE GASOIL A DIPÒSIT DE VEHICLE. La normativa actual estableix que no és legal, que el dipòsit de gasoil s'ha de muntar a part de la caldera. Llavors l'equip proposat no complirà aquesta característica per no ser legal. Podrien eliminar d'aquest annex aquesta característica?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si és com dieu, no es fabricarà cap equip amb aquesta característica, per tant ho feu constar i presenteu un vehicle que compleixi la normativa actual.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya