Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

80. A l'annex 5, apartat 2.2.2 Vehicle hidronetejador (baldejadora) es descriuen les característiques tècniques mínimes que ha de tenir aquest tipus de vehicle. Una de les característiques és que la bomba ha de ser com a mínim 90 l/min i 400 bars. No obstant això, després de fer la consulta als diferents proveïdors del mercat ens han confirmat que no hi ha baldejadores que disposin d'aquesta pressió 400 bars, sinó que tenen una pressió inferior. Aquesta característica és obligatòria o podem proposar una baldejadora amb una bomba de pressió inferior a 400 bars.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si és com dieu cap empresa podrà presentar cap vehicle amb aquestes característiques. Presenteu la que en el mercat s'acosti més a les característiques que es detallen en el PPT.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya