Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

64. Serveis de Recollida de Residus A l'apartat 4.5.2 Mitjans mínims necessaris del 4.5 RECOLLIDA DEL MERCAT SETMANAL de l'annex 3 Serveis de recollida de residus es diu: Es considera que per aquest servei caldrà la dotació d'un camió caixa oberta, d'un camió de càrrega posterior i 2 compactadors de treure i posar pel mercat setmanal, així com un equip amb ganxo pel moviment i transport dels compactadors. Les empreses licitadores podran proposar en les seves ofertes, de manera raonada, altres solucions tècniques per prestar aquest servei. A l'apartat següent, 5 MITJANS MÍNIMS NECESSARIS s'inclou una llista d'aquests, on no apareixen els autocompactadors esmentats, i en canvi apareixen dues caixes obertes mercat cedides en ús per l'Ajuntament Es pregunta: què és correcte?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Hi ha un error. El transport és de dues caixes obertes cedides en ús i no dels dos compactadors. Per tant, és correcte les dues caixes obertes cedides en ús.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya