Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

44. Aclariments ANNEX 2. Serveis de Neteja Viària A l'apartat 1.3.1. Mitjans mínims necessaris del servei 1.3 Escombrat mixt s'inclouen els següents equips: -Aspirador de carrer. -Retroexcavadora. Es pregunta: Quina tasca tenen assignat aquests equips dins del servei d'escombrat mixt? En el mateix sentit, a l'apartat 1 RELACIÓ DE MITJANS DISPONIBLES ACTUALS I LA SEVA SITUACIÓ EN LA CONTRACTA de l'annex 5 Recursos materials i humans, els equips referits estan adscrits al LOT 2, el que fa que sigui incompatible amb el primer punt d'aquest aclariment.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: En l'annex 5 apartat 1 descriu els mitjans materials actuals en cada servei i a on estant adscrits actualment. En els annexos de cada servei s'especifica a on van els que estan en reserva o en servei. En separar el servei en dos lots i hi ha hagut canvis d'adscripció, per això, penseu que hi ha un error. Per aclarir el tema: El remolc hidrogenerador va al lot 2, la retroexcavadora, la bomba i les papereres platges al lot 1, tal com es descriuen en els annexos en els apartats de mitjans mínims necessaris de cada servei.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya