Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

23. A la pàgina 32-33 del PCA apartat 5 "Formació, Plans de Formació del personal (puntuació màxima 2 punts)" esmenta que s'avaluarà el contingut del PLA DE FORMACIÓ adaptat a cada categoria, el calendari de formació i la seva planificació i el nombre mitjà d'hores anuals de mitjana per treballador". Entenem que, per la limitació de fulls del Volum I, el que es demana és un esquema amb aquesta informació de forma comprensible, però no un pla de formació complet amb la informació de tots els cursos (objectius, continguts, sistemes d'avaluació, etc.). És així?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: El Volum II on s'han d'explicar els criteris de judici de valor no té límit de fulls. Recordar que el límit de fulls el té el Volum I memòria descriptiva.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya