Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

11. Podrien facilitar el format del pressupost a presentar en relació amb la modificació del contracte prevista consistent en la implementació de la tecnologia de tancament i identificació de contenidors per tal que els pressupostos de les empreses licitadores siguin comparables? El preu d'ús s'ha de desglossar per unitats, per anualitats (en aquest cas quantes anualitats s'haurien de tenir en compte), per targetes i cost del software (compra i ús) i ha d'incloure la figura de l'educador/inspector? Aquest educador és el mateix que se subroga o és un educador/inspector addicional?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: 12. El plec de clàusules ja especifica quins conceptes ha d'incloure el pressupost: "El licitador haurà de presentar en la seva oferta un pressupost detallant el nombre de contenidors que preveu implantar amb aquesta tecnologia, sota els següents paràmetres: ¿ El preu d'ús de la implantació d'aquesta tecnologia tenint en compte cada tipus de contenidor per a la implantació d'aquesta tecnologia, que inclourà el tancament dels contenidors que el licitador ha previst en les diferents modalitats de recollida que té el municipi i que estableix el plec tècnic. La implantació d'aquesta tecnologia en tots els contenidors, si és el cas, implica el tancament i identificació d'un número màxim aproximat de 1416 unitats de contenidors i el software que correspongui. ¿ El preu d'ús de la targeta que s'ha de lliurar a tots els habitatges i establiments comercials amb un número màxim aproximat de 18.000 unitats. Recordar que aquests preus d'ús haurà d'estar dimensionat tenint en compte que l'amortització d'aquesta tecnologia s'ha de preveure a deu anys." La figura de l'educador/inspector queda a decisió de l'empresa licitadora si ho fa amb personal subrogat o no.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya