Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

4. Al quadre de característiques tècniques, apartat P Subcontractació, s'estableix que només s'autoritza la subcontractació del manteniment i reparació dels contenidors, vehicles i maquinària, mentre que a la clàusula 11, quan es regula el contingut dels sobres, en el SOBRE A DOCUMENTACIÓ ADMINISTRATIVA apartat b) Subcontractació es diu: "Tanmateix, en matèria de protecció de dades, els licitadors hauran d'indicar en la seva oferta, si tenen previst subcontractar els servidors o els serveis associats a aquests, el nom o el perfil empresarial, definit per referència a les condicions de solvència professional o tècnica dels subcontractistes als quals es vagi a encomanar la seva realització". Així mateix, a la pàgina 71 PCAP diu que "la intenció de subscriure subcontractes s'ha d'indicar en el DEUC i, si s'escau, s'ha de presentar un DEUC separat per cadascuna de les empreses que es té previst subcontractar". Es pregunta: es poden subcontractar els servidors i els serveis associats als mateixos? S'ha de presentar un DEUC separat per proveïdor del servidor i/o serveis associats o serà suficient complir amb el que preveu el punt 4. De les obligacions en matèria de protecció de dades de la clàusula 29a que fa referència exclusivament a l'adjudicatari i preveu que hagi de presentar abans de la formalització del contracte una declaració en la qual posi de manifest on estaran situats els servidors i des d'on es prestaran els serveis associats?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es poden subcontractar els servidors o els serveis associats a aquests. L'empresa licitadora haurà de presentar el seu propi DEUC degudament emplenat i signat juntament amb el DEUC de cadascuna de les entitats a subcontractar (tants DEUC com a entitats) signats per aquestes¿.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya