Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

En relació a l'Annex 1 del Plec de Prescripcions Tècniques "Descripció i denominació dels productes congelats" , respecte del producte nº 67 "Terrina de gelat de sabors diferents" el preu màxim de 8,185 ¤ es refereix a 60 caixes de 20 a 30 unitats màxim o a 60 unitats de 125 ml.? En la descripció de l'esmentat producte es fa referència a "sabors diferents", això vol dir que s'ha d'oferir una caixa ja combinada de sabors o s'ha d'oferir la possibilitat de variar els sabors sota comanda de l'Hospital (inclòs en el preu ofert)?

Òrgan de contractació:
Gestió de Serveis Sanitaris (GSS)
Codi d'expedient:
HCPL-SU-A-20-0100
PDF PDF i XML

 

Resposta: El preu màxim de 8,185 ¤ es refereix al preu per caixa d'entre 20 a 30 unitats màxim de terrines de gelat. I cada unitat o terrina de gelat ha de ser de 125 ml. Respecte als sabors, s'ha d'oferir amb la possibilitat de combinar els sabors que determini l'Hospital en la seva comanda, sense que es pugui alterar el preu ofert.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya