Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Bon dia, Respecte al Lot 2, a l'anunci de licitació i quadre de característiques es determina un termini d'execució de 1 any (12 mesos). En canvi al PPT del projecte, (pàgina 752), indica termini aproximat per al Lot 2 de 1 mes, i al Pla de treballs (pàgina 909) el diagrama reflecteix un termini de 1 mes per al Lot 2. Em poden confirmar si us plau, el termini d'execució del Lot 2? Gràcies.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
OP-XB-14019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, El termini previst d'execució del lot 2 és el que figura al Quadre de característiques del Plec de Clàusules Administratives de la licitació, és a dir, 12 mesos. Salutacions

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya