Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Bon dia, Davant les dos respostes donades al apartat Dubtes i preguntes el procediment d'aquesta licitació d'obres es no subjecta a regulació harmonitzada. Segons l'apartat 18. del quadre de característiques documentació a presentar per les empreses licitadores: - El sobre núm. 1 "Documentació General", haurà d'incloure la documentació detallada en la clàusula 8.1 del Plec, i amb caràcter opcional, el Compromís d'execució de lot/s que pugui/n quedar desert/s. La documentació detallada en la clàusula 8.1. es la següent: 8.1.1. DEUC 8.1.2. Mitjans personals i materials per a l'execució de les obres. (Declaració responsable del formulari facilitat per Infraestructures.cat) 8.1.3. Declaració sobre grup empresarial 8.1.4. Submissió jurisdiccional de les empreses estrangeres 8.1.5. En cas d'Unió Temporal d'Empreses 8.1.6. Garantia provisional 8.1.7 Compromís de compliment del Conveni Sectorial i territorial aplicable al Contractista i als seus subcontractistes. (Declaració responsable del formulari facilitat per Infraestructures.cat) 8.1.8 Declaració de l'ordre de preferència del Lots 8.1.9 Declaració responsable del Compliment de les obligacions en matèria de protecció de dades personals 8.1.10 Compromís d'execució de lot/s que pugui/n quedar desert/s (Caràcter opcional) Segons el punt 18 s'ha d'incloure tota la documentació del punt 8.1.1 al 8.1.10, encara que no s'hagi habilitat més pestanyes ni s'hagi penjat la Declaració responsable facilitada per Infraestructures.cat s'ha d'incloure tota aquesta documentació? Gracies.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
OP-XB-14019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, efectivament, tal i com indica el Plec , haureu de presentar tota la documentació demanada Salutacions

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya