Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

A l'apartat "C.- Objectius, usos i propostes d'acció" de l'Annex 6 "OBJECTIUS BÀSICS I PROPOSTES D'ACCIÓ BIM" no hi ha senyalades caselles amb una creu per part d'INFRAESTRUCTURES.cat, com succeeix en altres licitacions en curs o en altres ja finalitzades, en les que per part d'INFRAESTRUCTURES.cat senyalaveu unes caselles mínimes d'usos del BIM. Voldríem saber si és correcte en aquesta licitació el fet que no estiguin senyalades. Moltes gràcies.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
OP-XB-14019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, es tracta d'una omissió. Es procedirà a fer esmena al llarg del dia d'avui -si es solucionen errors tècnics a nivell de PSCP- amb inclusió de les caselles mínimes d'usos BIM en dit Annex 6. Disculpin les molèsties,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya