Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Bon dia, Hem activat el Sobre Digital per descarregar el formulari de la Declaració Responsable del Sobre A. Aquest Sobre A no te la pestanya per adjuntar la Declaració Responsable ni el formulari que facilita infraestructures.cat. Salutacions.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
OP-XB-14019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, Aquesta licitació es tracta d'un expedient obert simplificat, per tant no adjuntem el model de declaració responsable, que només aplica pels expedients simplificats. Salutacions

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya