Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia. Existeix algun import mínim o volum mínim per a un contracte basat? Pot, per exemple, un ens adjudicar un contracte basat consistent en l'estesa de 11 tn d'asfalt, que segons els diferents preus unitaris dels bancs de preus a ofertar correspondria a una actuació entre 10 i 100 tn, amb un preu unitari de 69,68 ¤/tn (unitat d'obra F9H1U130), i que per tant suposaria per a l'adjudicatari una facturació d'aproximadament 912,11 ¤+iva?

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2019.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Acusem recepció de la vostra pregunta, la qual serà incorporada document final de preguntes i respostes que serà publicat el dia 3 de maig de 2022. Us recordem que es poden presentar preguntes per aquest mateix mitjà ("Tauler d'avisos / Dubtes i preguntes") fins el dia 27 d'abril de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya