Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1) En relació al percentatge d'incorporació de material procedent de fresat, pensem que caldria indicar de quina manera es comprovarà, en fase de licitació, que s'està en disposició de complir posteriorment, durant l'execució del contracte, per tal de poder atorgar els punts automàtics de manera equànime, sobretot donat que el plec no estableix la obligatorietat de disposició de planta de mescles bituminoses per part del licitador, pròpia o externa, i que la classificació indicada als lots de Treballs d'asfaltatge, 1 a 42, NO és la específica per aquest tipus de treballs (G4). 2) ¿Els preus base son abans d'IVA o alhora de certificar durant l'execució del contracte caldrà aplicar-hi el 13% de Despeses Generals i el 6% de Benefici Industrial?

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2019.06
PDF PDF i XML

 

Resposta: Acusem recepció de la vostra pregunta, la qual serà incorporada document final de preguntes i respostes que serà publicat el dia 3 de maig de 2022. Us recordem que es poden presentar preguntes per aquest mateix mitjà ("Tauler d'avisos / Dubtes i preguntes") fins el dia 27 d'abril de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya