Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Com s'ha previst el possible increment/modificació de les activitats del sistema de gestió integrat? M'explico. S'ha previst un import per eventuals modificacions, que entenem que està lligat a un increment en les activitats a portar a terme per part del consultor. Entenem també que aquest increment d'activitats, en quant al preu, se sumaria a l'import inicial de licitació de 39.000¤.

Òrgan de contractació:
GRAMEIMPULS, SA
Codi d'expedient:
5/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: El import que s'ha previst per a una eventual modificació fins a un màxim del 20% és només en el cas que s'incorporin nous àmbits o activitats al sistema de gestió. Això es pot donar o no, ja que el futur a tres anys vista és incert. Aquest import màxim del 20%, si s'escau, s'aplicaria sobre el preu del contracte, és a dir, un increment màxim del 20% sobre aquell preu que sigui proposat adjudicatari.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya