Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

He estat llegint el Plec de clàusules administratives, i pel que he entès només s'ha de presentar la documentació dels annexos, és a dir no cal que realitzem cap memòria tècnica pel projecte, ja que la solvència tècnica queda acreditada al Sobre B amb l'annex 3. Dins d'aquest sobre podem adjuntar l'experiència del personal auditor que proposem pel projecte?

Òrgan de contractació:
GRAMEIMPULS, SA
Codi d'expedient:
5/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: La documentació a presentar la trobarà en l'eina del sobre digital, ja que s'han inclòs els models de documentació a emplenar. S'ha de presentar un sobre A (que inclou el DEUC i la declaració responsable de l'annex 1) i un sobre B (oferta econòmica i qualitativa de l'annex 3). Tal i com posa en el document de l'annex 3, "l'experiència dels auditors s'haurà d'acreditar amb contractes o certificats de les empreses que els hagi contractat. Aquesta documentació s'haurà de presentar juntament amb aquesta oferta per a poder ser valorades". Per tant, en el sobre B s'haurà d'introduir l'oferta que s'adjunta en l'eina del sobre digital com a model, així com la documentació que acredita l'experiència dels auditors.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya