Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Muy Sres. Nuestros, En relación con la licitación del asunto de referencia les solicitamos nos faciliten la siguiente información: ¿ Compañía que resultó adjudicataria para cada uno de los ramos e importe por el cual se adjudicó en la licitación anterior. ¿ Mediador o agente encargado de la gestión del expediente en la licitación anterior. ¿ Siniestralidad de al menos los últimos cuatro años, con el detalle de la causa de cada uno de los siniestros, pagos y reservas. Quedamos a la espera de la información solicitada a la mayor brevedad.

Òrgan de contractació:
Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ
Codi d'expedient:
SC-19-01015
PDF PDF i XML

 

Resposta: LOT 1: Companyia: ERV- SEGUROS DE VIAJES Import: 5.390 ¤ anuals Mediador: Marsh-Mercer Contracatada fa dos anys, no s'ha produït cap sinistre LOT 2 Companyia: Zurich Import: 4.624,91 Mediador: Marsh Cap sinistralitat en els darrers 4 anys. LOT 3 És el primer cop que ACCIÓ licita una assegurança d'aquestes característiques. La vigent actualment és de responsabilitat civil professional. Companyia: Zurich Import: 9.765,80 Cap sinistralitat en els darrers 4 anys

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya