Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Servei manteniment i conservació de l'enllumenat exterior públic de l'Ajuntament de Perafort i Puigdelfí. EXP: 454/2019 Hi ha personal subrogable? En cas que la resposta a la pregunta anterior sigui afirmativa, ens poden donar el seu detall. Incloent nº, categoria professional, antiguitat, dedicació i cost empresa així com conveni d'aplicació? 1. Ens poden confirmar quin és l'import de licitació correcte l'indicat a la pàgina 2 (257.406,40 ¤ Iva inclòs) o el de la pàgina 13 del Plec de Clàusules administratives particulars? 2. El sistema de puntuació automàtica de la part econòmica (s'assoleix fàcilment una puntuació superior al màxim de 60 punts del apartat), el podeu corregir? 3. Ens poden confirmar la data hora lloc i ubicació per a realitzar la visita opcional a les instal·lacions?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Perafort
Codi d'expedient:
454/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: En resposta a la vostra pregunta us informem del següent: No hi ha personal subrogable. 1.L'import de licitació és de 257.406,40 IVA exclòs i de 311.461,26 IVA inclòs. 2.Criteris automàtics: Fins a 70 punts: ¿ Fins a 60 punts per la proposta econòmica. S'ha tramès el dubte a l'enginyer redactor dels plecs i estem a l'espera de resposta que es comunicarà per aquest canal. ¿ Fins a 10 punts pel criteri de distància. 3.El dia de visita a les instal.lacions será el proper dimarts dia 26 de novembre a les 10h. Punt de trobada: Ajuntament de Perafort.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya