Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

Bon dia, Voldria resoldre 2 dubtes: 1. És d'aplicació l'acreditació d'experiències en obres similars d'especial singularitat? Per una banda s'indica que NO APLICA, però per l'altra s'identifiquen a continuació les característiques d'aquestes obres d'especial singularitat. 2. El termini de les obres es de 26 mesos. Voldria saber perquè al document Pressupost al Tècnic mig se li assignen únicament 22 mesos de participació i al Tècnic Auxiliar 13 mesos. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU
Codi d'expedient:
DO.TM-04311.1
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, En resposta als seus dubtes, li comento: 1.- En data 16/04/2019 es va publica l'esmena següent: S'ha detectat una error material en l'apartat 8.3.2 Plec de Clàusules administratives. On consta "NO APLICA", ha de constar "SI APLICA". 2.- L'assignació del termini dels tècnics s'ha fet en funció de la planificació prevista de l'obra. Gràcies,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya