Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Som una empresa americana amb treballadors a Europa. Seria això un impediment per particpar si més del 51% del I+D es fes aquí?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
3020170339
Data de publicació:
07/08/2019 17:04h

 

Descripció de l'esmena: Traducció català

Resposta: D'acord amb les seccions 1.1.3 i 5.3 del "Request for Tender": La CPP està orientada a situacions que requereixen una innovació radical o R+D, per a les quals normalment no hi ha solucions al mercat o a prop d'aquest. Els proveïdors competidors poden tenir diverses idees per solucionar el problema, tot i que, com que encara no s'ha dut a terme l'R+D, no hi ha cap prova de quina d'aquestes possibles solucions alternatives satisfaria millor les necessitats dels clients.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya