Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Pel que fa als imports previstos també per al lot 2 (pàgina 5 del Plec de condicions tècniques), entenem que els totals corresponen als 12 mesos de contracte. I que l'import previst per cada any és la distribució proporcional pels mesos treballats a cada any. És a dir que, en cas que la col·laboració comencés el dia 1 de setembre de 2019, de setembre a desembre de 2019 es facturarien els 1.560 euros + iva previstos per pesonal, i que de gener a setembre de 2020 es facturarien els 4.682 euros + iva previstos per al 2020. Es podríeu confirmar si la nostra interprestació és correcta?

Òrgan de contractació:
Consorci de les Biblioteques de Barcelona
Codi d'expedient:
2019-0113
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si aquesta és la distribució que marquen els plecs de condicions. Donat que els plecs preveien l'inici dels treballs el mes de juny i que no serà d'aquesta manera, s'haurà de redistribuir el pressupost de forma proporcional en funció de la data d'inici del contracte i de les tasques a fer a l'inici del contracte.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya