Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

La proposta de dedicació d'hores per les tasques del LOT 2, per els dotze mesos, són 137 h en total. És a dir unes 12 hores cada mes, per tant unes 3 h a la setmana. És així? Ens sorprèn que sigui una dedicació de tant poques hores, i per això necessitem aclarir-ho.

Òrgan de contractació:
Consorci de les Biblioteques de Barcelona
Codi d'expedient:
2019-0113
PDF PDF i XML

 

Resposta: El total d'hores que marca els plecs de condicions són 132, no 137. Ara bé, aquests no marquen la distribució per setmanes. Aquesta distribució l'haurà de fer l'adjudicatari en funció de la distribució de tasques que impliquin el contracte. Això vol dir que pot haver setmanes que no hi hagi dedicació, per exemple. Ara bé a distribució sempre haurà de respectar els imports anuals adjudicats.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya