Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

No em queda clar la diferència entre activitats de territori i activitats de xarxa. Entenc que "territori" fa referència als barris/districtes i "xarxa" a les activitats que es vinculen amb altres espais/iniciatives de la ciutat?

Òrgan de contractació:
Consorci de les Biblioteques de Barcelona
Codi d'expedient:
2019-0113
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per activitats territorials s'entenen aquelles que programen directament les biblioteques i que tenen a veure molt al seu entorn més immediat, és a dir als barris i districtes. I les activitats de xarxa o de ciutat són aquelles que es programen des dels serveis centrals de Biblioteques i atenen a una voluntat d'entendre les biblioteques com a xarxa, amb una visió general i tenint en compte la ciutat com a espai i agenda de programació. Però tant unes com altres, sempre es realitzen a les biblioteques de forma general.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya