Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) ESTÀ PROVOCANT QUE ALGUNES PUBLICACIONS DE LA PSCP NO S'ENVIÏN CORRECTAMENT A LA PLACSP. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE LA INCIDÈNCIA ESTIGUI RESOLTA AL LLARG DEL DIA D'AVUI. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP QUE NO S'ESTAN ENVIANT EN AQUESTS MOMENTS ES PUBLICARAN A LA PLACSP TAN AVIAT ESTIGUI RESOLT EL PROBLEMA TÈCNIC.

 

A la hora de camió es defineix que seran camions fins a 30m3. Aquest tipus de camió és el que coneixem com un vehicle 5000kg. Tenint en compte que el preu hora d'un camió d'aquestes característiques, comparat al cost hora d'un vehicle de capacitat inferior difereix molt, per poder calcular els nostres costos, ens podrien indicar: - quin percentatge de hores estipulades (310,40h), correspondrien a aquest vehicle 5.000kg? - quin percentatge de hores estipulades (310,40h), correspondrien a un vehicle inferior 3.000kg? - quin percentatge de hores estipulades (310,40h), corresponent a vehicles de capacitat inferior?

Òrgan de contractació:
Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Codi d'expedient:
EC 2019 153
PDF PDF i XML

 

Resposta: Amb aquesta antelació no és pot precisar el volum que caldrà traslladar en cada servei que se sol·liciti. Tampoc es pot donar una estimació, ja que podria ser molt diferent a la realitat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya