Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

A fi i efecte de poder calcular els costos necessitarien ens indiquessin: 1.- trasllats previstos amb indicació dels recorreguts a realitzar de les diferents dependències (origen / destí). He buscat l'informe de despesa per veure si podia trobar alguna informació però el document veig que no està publicat 2.-atès que els servei s'efectua entre diferents poblacions, quin és el punt d'aplicació del càrrec quilòmetre?

Òrgan de contractació:
Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Codi d'expedient:
EC 2019 153
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.- El contracte s'adjudicarà per preus unitaris. Les unitats (entre les quals estan els quilòmetres) que es requereixen són les que s'indiquen en el Plec de prescripcions tècniques (en l'apartat 2. Pressupost de licitació) i en el Plec de clàusules administratives particulars (annex 1. Model d'oferta econòmica). 2.- Per als trasllats amb origen/destí Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat no es facturaran quilòmetres. Per als trasllats entre altres localitats es podrà facturar els quilòmetres entre origen i destí multiplicats per dos.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya