Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) ESTÀ PROVOCANT QUE ALGUNES PUBLICACIONS DE LA PSCP NO S'ENVIÏN CORRECTAMENT A LA PLACSP. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE LA INCIDÈNCIA ESTIGUI RESOLTA AL LLARG DEL DIA D'AVUI. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP QUE NO S'ESTAN ENVIANT EN AQUESTS MOMENTS ES PUBLICARAN A LA PLACSP TAN AVIAT ESTIGUI RESOLT EL PROBLEMA TÈCNIC.

 

A fi i efecte de poder calcular els costos necessitarien ens indiquessin: 1.- trasllats previstos amb indicació dels recorreguts a realitzar de les diferents dependències (origen / destí). He buscat l'informe de despesa per veure si podia trobar alguna informació però el document veig que no està publicat 2.-atès que els servei s'efectua entre diferents poblacions, quin és el punt d'aplicació del càrrec quilòmetre?

Òrgan de contractació:
Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Codi d'expedient:
EC 2019 153
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.- El contracte s'adjudicarà per preus unitaris. Les unitats (entre les quals estan els quilòmetres) que es requereixen són les que s'indiquen en el Plec de prescripcions tècniques (en l'apartat 2. Pressupost de licitació) i en el Plec de clàusules administratives particulars (annex 1. Model d'oferta econòmica). 2.- Per als trasllats amb origen/destí Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat no es facturaran quilòmetres. Per als trasllats entre altres localitats es podrà facturar els quilòmetres entre origen i destí multiplicats per dos.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya