Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) ESTÀ PROVOCANT QUE ALGUNES PUBLICACIONS DE LA PSCP NO S'ENVIÏN CORRECTAMENT A LA PLACSP. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE LA INCIDÈNCIA ESTIGUI RESOLTA AL LLARG DEL DIA D'AVUI. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP QUE NO S'ESTAN ENVIANT EN AQUESTS MOMENTS ES PUBLICARAN A LA PLACSP TAN AVIAT ESTIGUI RESOLT EL PROBLEMA TÈCNIC.

 

Bon dia Tenim dubtes que ens han sorgit del Plec de Clàusules Administratives, respecte al quadre de subrogació i al desglossament del pressupost: Observem que hi ha 2 productores a 30h i a 26,13h a la setmana, per un cost total anual de 14645¤ i 14124,83¤, es a dir, un total de 28769,83¤ Si observem el desglossament dels preus, informeu que el que representa al personal (SOUS I SALARIS): es de 42958,83¤ Veiem que hi ha una diferencia entre 42958,83¤, que informeu al desglossament, i 28469,83¤, que informeu al quadre de subrogació. A part, les hores que indiqueu al Plec de Clàusules Tècniques, son 4032, i amb el personal a subrogar, no quadren. Restem a la espera.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Roses
Codi d'expedient:
2018/011026
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les hores que es reflecteixen en el PCAP i en el PPT es corresponen a les hores mínimes necessàries per a la prestació del servei segons el seu dimensionament. Pel que fa al personal a subrogar, l'Ajuntament només publica el llistat facilitat per l'empresa que actualment presta el servei.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya