Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Benvolguts, Al sobre B es demana: informacio sobre prevenció a usuaris i professionals. Aquest punt, es demana el Pla de prevencio de riscos laborals? moltes gràcies

Òrgan de contractació:
FUNDACIÓ HOSPITAL DE PALAMÓS
Codi d'expedient:
FHP 4/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: En relació a prevenció a usuaris i professionals es fa referència a tots aquells aspectes de Prevenció de Riscos Laborals. Prestacions que té l'equip que incideixen sobre aquests aspectes. Tals com mobilitat de l'equip, posició del professionals..... o els àmbits que calgui destacar.

Documents

 
Pregunta i Resposta 3
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya