Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

A la pàgina 6 del Plec Administratiu, i concretament al punt G.1, apartat b) indica que "b) L'empresa instal·ladora ha d'estar registrada i homologada com empresa de seguretat privada pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.". En cas que una empresa que es presenti a aquesta licitació no estigui inscrita en l'esmentat registre, pot nominar com a subcontractista una empresa que sí estigui inscrita en el registre i homologada com a empresa de seguretat privada pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, i complir així amb aquest requisit?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Blanes
Codi d'expedient:
2019/2829W
PDF PDF i XML

 

Descripció de l'esmena: Després d'un major estudi sobre la pregunta que heu efectuat, cal modificar el sentit de la resposta.

Resposta: - L'empresa que es presenti a la licitació ha d'estar registrada i homologada com empresa de seguretat privada pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. En cas de subcontractació, les dues empreses haurien d'estar inscrites en el registre corresponent. - En cas de que es presentés una UTE, les dues empreses haurien d'estar inscrites en el registre corresponent.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya