Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

PREGUNTA 5 A la clàusula 7 dels PPT relatiu a "CONCEPTES EXCLOSOS DE LA LICITACIÓ" s'informa, a títol merament informatiu, de tot un seguit de tasques que no formen part de l'objecte de la licitació, però que es poden oferir com a millora. Interessa aclariment respecte: 5.1 Quin són els criteris d'adjudicació per valorar, en el seu cas, les millores que es puguin proposar al respecte. 5.2 Si les millores a proposar s'han de limitar a les tasques que hi figuren relacionades o bé es poden estendre a d'altres relacionades amb l'objecte del contracte, com per exemple la prestació del servei de Delegat de Protecció de Dades o similars. Gràcies.

Òrgan de contractació:
FUNDACIÓ PALAFRUGELL GENT GRAN
Codi d'expedient:
01/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, La seva pregunta queda resolta a través del document publicat a l'apartat d'anuncis d'aquesta plataforma. Atentament Contractació

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya