Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

PREGUNTA 3 A la clàusula 5.2 dels PPT relativa al "Personal mínim a adscriure al servei" per a la gestió econòmica i fiscal es demana adscriure al servei: "Un lletrat/da, economista o titulació universitària similar". Per tal d'acreditar el compliment dels requisits sol·licitats per dita persona es diu que "caldrà aportar certificat d'inscripció en l'Il·lustre Col·legi d'advocats, com a exercint i CV de la persona que prestarà el servei objecte del contracte". Atès que com ha quedat exposat la clàusula 5.2 dels PPT esmentada preveu la possibilitat d'adscriure al servei persones de diferents perfils i no únicament lletrats s'interessa el següent aclariment: 3.1 Cal que la persona que s'adscrigui al servei estigui col·legiada? 3.2 En cas afirmatiu, cal que la col·legiació sigui en un Col·legi d'Advocats? 3.3 En cas afirmatiu, com es pot complir amb el requeriment de col·legiació davant de Col·legi d'Advocats si la persona a adscriure és economista o similar -per exemple graduada en Administració i Direcció d'Empreses- les quals no poden accedir a dita col·legiació per no reunir els requisits de l'article 13 de l'Estatut de l'Advocacia Espanyola? 3.4 I finalment interessa es justifiqui el requeriment relatiu a la col·legiació en qualitat d'exercint malgrat les funcions a executar (descrites a la clàusula 5.1 del PPT) no tenen relació amb les funcions que corresponen als lletrats d'acord amb l'article 6 de l'Estatut de l'Advocacia Espanyola? Gràcies.

Òrgan de contractació:
FUNDACIÓ PALAFRUGELL GENT GRAN
Codi d'expedient:
01/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, La seva pregunta queda resolta a través del document publicat a l'apartat d'anuncis d'aquesta plataforma. Atentament Contractació

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya