Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

Bon dia Habilitació empresarial del PCAP (clàusula H) exigeix titulació com a mínim d'arquitecte superior o arquitecte tècnic, la consulta es la següent, un arquitecte tècnic es un enginyer de l'edificació, es correcte la titulació d'enginyer industrial superior, com a mínim, per poder-se presentar al concurs? La figura d'enginyer industrial pot dur a terme projecte d'obra d'edificació, instal·lacions i urbanització estan perfectament habilitat la titulació per dur a termes les tasques sol·licitades en el plec. salutacion

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2019/4102
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, D'acord amb l'article 13 de la L.O.E, els enginyers industrials o enginyers tècnics industrials no compten amb la titulació habilitant per la direcció d'execució de les obres que determina el grup a) de l'apartat 1 de l'article 2 de la mateixa L.O.E. (obres d'usos administratiu, sanitari, religiós, residencial en totes les seves formes, docent i cultural). Per tant, aquests professionals no estan habilitats per dur a termes les tasques sol·licitades en el plec. Sí la tindrien els enginyers de l'edificació.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya