Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

ACSA Podem indicar la subcontractació amb un Sí i omplir-lo amb el sector i percentatge respecte del pressupost. Sense incloure les empreses?

Òrgan de contractació:
Reus Esport i Lleure SA
Codi d'expedient:
OBR 2019 0001
PDF PDF i XML

 

Resposta: Sí. Es pot indicar la intenció de subcontractar identificant el sector de les subcontractistes, sector entès com a perfil empresarial, definit per referència a les condicions de solvència professional o tècnica sense incloure la identitat de les empreses, enlloc d 'dentificar-les amb el nom. Explicació: En matèria de subcontractació és aplicable l'article 215 de la llei de contractes del sector públic (LCSP 9/2017) que entre els seus apartats regula les possibilitats i els diferents moments, en el decurs del procediment de la licitació, en què les licitadores poden comunicar la intenció de subcontractar. En conseqüència, d'acord amb les previsions d'aquest article, tenint en compte el concret supòsit regulat l'article 215.2.a) de la referida llei (LCSP), que es correspondria amb la clàusula 35.2 del plec, és necessari aclarir que: - on hi diu «... assenyalant el seu import, i el nom «i» el perfil empresarial» (petició acumulativa) - s'ha de corregir per « ... assenyalant el seu import, i el nom «o» el perfil empresarial» ( petició alternativa). Per la qual cosa, es pot indicar la intenció de subcontractar identificant només el perfil empresarial de les subcontractistes enlloc del nom de les mateixes. En aquest sentit, al quedar innominada no es podrà presentar DEUC signat per aquesta (per la subcontractista) i només caldrà consignar la resta de dades relatives a la subcontractació enumerades a la clàusula 35.2 del plec al DEUC de la licitadora.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya