Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Contratación OBRAS Buenos días, A las respuestas publicadas en el día de hoy, las declaraciones 2.1, 2.2 y 2.3 no incluyen ni el firmante ni la empresa como el modelo de oferta económica: El/la Sr./Sra..................................................... amb residència a........................................., al carrer................................. número............, i amb NIF.................., declara que, assabentat/ada de les condicions i els requisits que s'exigeixen per poder ser l'empresa adjudicatària del contracte Expedient: OBR 2019 0001 CONTRACTACIÓ DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL POLILLEUGER Joan Rebull, es compromet ................................ Nos referimos a estos datos. ¿Tenemos que incluirlos en cada modelo o simplemente dejarlo como indico?

Òrgan de contractació:
Reus Esport i Lleure SA
Codi d'expedient:
OBR 2019 0001
PDF PDF i XML

 

Resposta: Buenos días, Sí. Incluir en cada una de las ofertas que se presente : - el encabezamiento identificativo de la licitadora facilitado en el modelo de oferta editable que nos adjunta en su pregunta - y firma electrónica

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya