Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS https://bit.ly/2VTEmjS

 

En los criterios evaluables mediante fórmulas automáticas, en el criterio de eficiencia, se solicita muestra de la botella de oxígeno con display electrónico. La no presentación de la muestra en el término establecido, ¿supone la exclusión del procedimiento?

Òrgan de contractació:
Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Codi d'expedient:
OBE 19/234
PDF PDF i XML

 

Descripció de l'esmena: Es torna a contestar al licitador perquè, revisada la resposta publicada, no es correspon a la pregunta formulada. El criteri al que fa referència la pregunta, diu literalment el seguent; 1. Eficiència (fins 10 punts): es valorarà el compromís que la totalitat del subministrament d'ampolles d'oxigen compactes sigui amb control digital del temps restant del seu ús. Serà d'obligat compliment la presentació de mostres perquè sigui valorat aquest criteri, i tenir autorització per distribuir i comercialitzar aquesta ampolla amb nº de medicament: Tal i com s'ha reproduit, "Serà d'obligat compliment la presentació de mostres perquè sigui valorat aquest criteri", per tant, no es motiu d'exclusió la falta de presentació de mostra, sinó que no es puntuarà en el criteri, cas de no presentar-la. En el supòsit que en la resta de documentació es reqquerís la presentació de mostra, sí que pertocaria aplicar la resposta que es va donar en data 15 de juliol de 2019.

Resposta: Motius d'exclusió relacionats amb les mostres: Per no presentar el total de mostres dins el termini de presentació d'ofertes i en el lloc especificats (hauran d'estar físicament dipositades en el lloc indicat dins del termini màxim) i/o per no complir la mostra els mínims establerts en el PPT i/o per identificar incorrectament la mostra.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya