Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Tinc un dubte referent a la cessió de solvències tècniques i econòmiques. En el nostre cas, amb l'empresa que presentarem l'oferta és de nova creació i volem cedir les solvències de l'entitat que fèiem fins ara aquest tipus d'activitats (casals d'estiu i campus esportius). Al plec administratiu no he trobat com he de procedir per a fer la cessió. La meva pregunta és si puc fer la cessió de solvències mitjançant un manifest signat pels responsables de les entitats? Moltes gràcies a l'avançada,

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Codi d'expedient:
E.09.0217-01/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, S'ha de presentar en el Sobre A, a l'Annex 2 un compromís de les entitats on es manifesti aquest fet i que l'empresa que cedeix disposa dels recursos necessaris. En el supòsit que fos l'adjudicatari es demanarà la documentació.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya