Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Bona tarda, En el manual de "Presentació d'ofertes 3.0", punt 2.3 Lots, s'indica que en cas que l'oferta tingui lots explotats i no sigui "sobre únic", apareix en la part inferior del formulari la possibilitat de seleccionar per a quin lot volem presentar oferta. Entenem que aquest és el cas de l'oferta que ens ocupa ja que hi ha tres lots diferenciats i que d'acord amb el Plec de clàusules administratives, p.2, els licitadors podran presentar a ofertes a un diversos o tots els lots. Acabem de gestionar la inscripció mitjançant el formulari i no ens deixa escollir a quin lot volem presentar oferta. Ens podeu informar com es pot gestionar la selecció de lots en cas que ens volguem presentar a més d'un lot un cop feta l'activació de l'oferta? Moltes gràcies

Òrgan de contractació:
Sumar, serveis públics d'acció social de Catalunya, SL
Codi d'expedient:
CON-PO 20/2019
PDF PDF i XML

 

Resposta: Efectivament, no hi ha un apartat a cada sobre per cada lot. Les empreses que vulguin participar en cada lot hauran de penjar tants annexes com lots es presentin. És a dir en el cas del SOBRE B, tants annexes d'oferta tècnica com lots a què es vulguin presentar i en el sobre C, tants annexes d'oferta econòmica com lots a què es vulguin presentar. Sempre tenint en compte que en el sobre B no s'hi pot penjar cap informació de criteris de valoració objectius (preu, criteris automàtics).

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya