Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A l'apartat 12.1 del Plec de condicions tècniques i econòmiques, es mostra una taula amb la distribució dels equipaments de les parades. Aquesta taula indica que 9 parades disposen com a equipament un pal. En el servei actual no existeixen pals de parada. A l'hora de calcular el cost inicial del servei, s'ha de tenir en compte la instal·lació de 9 pals de parada en el lloc que determini l'AMB?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
900817/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: La taula de l'apartat 12.1 del PCTE té caràcter orientatiu. Per tal de garantir que totes les parades del servei disposen dels elements adequats de suport de la informació, l'empresa adjudicatària ha d'instal·lar banderoles a aquelles parades que no disposen de cap suport per a la informació, així com ha de garantir que les parades actualment senyalitzades compleixen els requisits mínims recollits a l'Annex 6. En cap cas ha d'instal·lar pals de parada en el moment de l'adequació inicial de les parades.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya