Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A l'apartat 5.1.4. del Plec de condicions tècniques i econòmiques diu que la prestació del servei base s'haurà d'ajustar al calendari i a l'estructura horària de referència especificats a l'Annex 1, apartat A1.2. En aquest apartat defineix un any tipus amb feiners, feiners d'agost, dissabtes i festius, però segons l'apartat A1.2.2. el calendari del servei és de dilluns a divendres, feiners, excepte el mes d'agost. Sol·licitem aclariment al respecte.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
900817/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: Efectivament, a l'Annex 1, apartat A1.2.2, s'estableix que el calendari del servei és de dilluns a divendres, feiners, excepte el mes d'agost. I, per tant, segons l'any tipus definit a l'apartat A1.2.1, per a determinar les magnituds del servei indicades al PCTE, s'han considerat 228 dies de servei.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya