Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Hi ha alguna restricció més en el recorregut, a part de que hagi de ser un servei antihorari? Per exemple, prioritzar un tram per davant d'un altre si hi ha peticions en dos trams paral·lels?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
900817/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: El SRP-TAD ha de respectar en tot moment tots els elements que caracteritzen el servei de transport a la demanda definits al PCTE. Entre d'altres, ha de garantir que es respectarà l'ordre de reserva de viatge (de manera que es prioritzaran les sol·licituds de les persones que hagin reservat amb anterioritat) o que, de manera general, el recorregut del servei ha de ser antihorari. Cal aclarir que un cop tancada una expedició, el SRP-TAD haurà de proposar el recorregut que, satisfent les sol·licituds acceptades dels usuaris, sigui més eficient des del punt de vista de quilòmetres recorreguts.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya