Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Al document de Preguntes freqüents de Com presentar una oferta amb sobre Digital es diu "amb la signatura del resum generat per l'eina de Sobre Digital per part de l'apoderat/da s'entenen signats tots els documents que conformen l'oferta presentada". Això vol dir que no cal signar digitalment els documents del Sobre B, la memòria i els annexos?

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
900817/19
PDF PDF i XML

 

Resposta: Manual: si el plec requereix que es presentin originals o còpies compulsades dels documents, aquests han d'anar signats electrònicament. A aquesta consulta ja s'havia donat resposta anteriorment. Cal que estigui signat electrònicament.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya