Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Disposar de vehicle electric dona puntuació al sobre c. A la memòria tenica quan parlem de transport podem fer referencia a que tenim vehicle electric o això pot suposar l'expulsió?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Girona
Codi d'expedient:
2019006897
PDF PDF i XML

 

Resposta: Efectivament, al fer referència al pla de transport no es pot fer referència al tipus de vehicle utilitzat, que cal assenyalar en el sobre C. Sinó es produiria l'exclusió tal i com s'adverteix a la clàusula 23 del PCAP. "La documentació que conté el sobre precedent no pot incloure cap informació que permeti conèixer el contingut del sobre relatiu a la proposició dels criteris avaluables de forma automàtica. L'incompliment d'aquesta obligació implica l'exclusió de la licitació." El criteri de valoració "Organització del treball", que és objecte de valoració en el sobre B, i que inclou el pla de transport, fa referència tal i com determina el criteri a la organització del mateix, i no al tipus de vehicle utilitzat, que és objecte de valoració en el sobre C.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya